• Is het mogelijk een cover te kiezen als ik online een notitieboek bestel?
  Omdat we vele unieke ontwerpen ontvangen van de Jan van Eyck Academie, is het onmogelijk om een voorkant cover te kiezen op onze website. Wat we u wel kunnen aanbieden is dat we u, nadat u besteld heeft,  een foto sturen via Whatsapp/e-mail met een aantal mogelijkheden die we dan op voorraad hebben. Indien u niet binnen 24 uur reageert, kiezen we willekeurig een cover uit en versturen die naar u. <3
 • Waar kan ik mijn papierafval aanleveren?
  Dank u voor uw bijdrage! u kunt ons contacteren via dit formulier. Indien u verbonden bent aan de Universiteit Maastricht kunt u uw papier tevens in onze groene verzamelbakken deponeren.
 • Hoe garanderen jullie privacy m.b.t. mogelijk gevoelige gegevens op het aangeleverde papier?
  Hier wordt absoluut rekening mee gehouden. Natuurlijk hebben wij geen intentie om persoonlijke informatie te verspreiden middels onze notitieboekjes.
  Wij vragen onze papierleveranciers hierop te letten. Op de sociale werkplaats wordt elk boekje apart gecontroleerd op de aanwezigheid van gevoelige informatie.
 • Hoe kan ik mijn product retourneren?
  Niet tevreden met uw order? Dat vinden wij erg jammer. Neem alstublieft contact met ons op voordat u uw order terugstuurt naar ons. 
  We horen graag van u wat er mis was en of we aanpassingen kunnen maken om aan uw wensen te voldoen.
 • Hoe lang duurt de levering?
  De leveringstijd van uw order is afhankelijk van het soort product dat u bij ons besteld heeft.
  Als u een standaard notitieboekje bestelt, verzenden wij het binnen 5 werkdagen of vaak eerder.  
  Heeft u een speciaal notitieboekje besteld, dan overleggen wij met u aangaande de productie en de leveringstijd.
 • Wat bedoelen jullie met 'precycled'?

  Aangezien wij afval papier gebruiken voordat het in de recycle cyclus komt, noemen we onze notitieboekjes 'precycled'. Dus een stap voor recycling!

 • Waarom is jullie product 'sociaal en duurzaam'?
  Ons streven is het hergebruiken van papier in welke vorm dan ook, (blanco en eenzijdig bedrukt papier gered uit de recyclebak, test printjes van kunstpapier,  pizzadozen en oude flyers, bijv.). Daarnaast willen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betrekken in het productieproces van onze prachtige notitieboekjes! Wij stellen ons tot doel een gemeenschap te creëren van organisaties, bedrijven en personen die geven om de aarde. Samen met mensen zoals jij! hergebruiken om te verminderen.