ONZE MISSIE

Een notitieboek met een oog voor mens en aarde.


Onze missie begint met het veranderen van de manier waarop we naar 'afval' kijken.  Wij zijn van mening dat de huidige papierafvalstromen die rechtstreeks naar de recyclingbak gaan, kunnen worden verbeterd. 
Het papier dat we verzamelen is eenzijdig bedrukt en blanco (!) papier dat anders in de prullenbak belandt. We willen inspireren tot hergebruik van materialen die in eerste instantie als afval worden gezien, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van papier. 

 

Waarom doet dat ertoe?


We weten allemaal dat papier uit een boom komt. Maar vaak denken we niet na over wat dat inhoudt. Bomen worden gekapt ter productie van de pulp.

Er is 10 liter water nodig om een enkel vel papier te produceren. 
Bij Arbor - Precycled Notebooks zijn we erg open over waar ons papier vandaan komt en wie de partners zijn. Wij geloven dat het creëren van innovatieve partnerschappen om samen papier te besparen de sleutel is tot het bereiken van duurzaamheid. 

 

Onze sociale missie


We werken samen met de maatschappelijke organisatie Athos Maastricht. Onze notebooks worden geproduceerd samen met ons Athos Arbor team, een team met een divers scala aan mensen. Wij zijn van mening dat iedereen deel uitmaakt van de maatschappij en ook mee zou moeten kunnen doen.  Voor ons is het een natuurlijke keuze om deze mensen te betrekken bij onze missie om Arbor - Notebooks de logische keuze te maken als jij een duurzaam notitieboek wilt kopen. Onze producten zijn duurzaam met een sociaal randje!

 


OUR TEAM

Natalia Westermann

Ceo/owner

Johanna Wentges

Product Manager 

Annika Kim

Social Media Manager

Nele Roth

Product Manager